Rörmokare i Arvika

Nu tänkte jag berätta en lite rolig historia för er. Vanligtvis brukar jag kanske inte berätta så privata saker, då denna blogg handlar mestadels om träning och sådant som hör till det, men jag känner att jag måste berätta denna lustighet för er. 

Åh jisses vilken panik jag fick häromdagen! Jag stod och diskade i köket, precis som en vanlig dag. Jag stod och funderade på annat, som man gör när man gör sådana sysslor, och helt plötsligt väcks jag till liv av att vatten börjar spruta mig i ansiktet. Jag fick en chock! Vattenkranen hade på något vis exploderat, och köket förvandlades snabbt till ett slags vattenkaos. Det var ingen rolig syn. Jag fick tag i några kökshanddukar som låg i närheten och tryckte allt vad jag kunde mot där vattnet sprutade. Jag hade givetvis panik och stod och skrek och svor allt jag kunde – jag var ju ensam hemma, så det var ingen som kunde hjälpa mig. Jag lyckades få tag i telefonen, men vem skulle jag ringa? Jag fick som tur var tag i grannen som kunde komma in och stänga av vattnet. Skadan var ju dock redan skedd. Jag behövde få tag i en rörmokare, och det snabbt. I bakhuvudet hade jag Väst Värmlands Rör & Allservice, en rörmokare i Arvika som min kompis anlitat vid något tillfälle. Jag ringde dem och de kunde komma genast. Proffsigare bemötande kan man leta efter. Killen som kom var supertrevlig och lagade problemet på en timma. Från och med nu kommer jag alltid att anlita just detta företag när jag behöver en rörmokare i Arvika

Titta förbi snart igen för att få ett nytt och fräscht blogginlägg som handlar om träning och sport, precis som det brukar.