När man jobbar som lastbilschaufför så behöver man träna på fritiden

Att jobba med åkeri i Dalarna och sitta i en lastbil hela dagarna och åka fram och tillbaka hela tiden så blir det väldigt mycket stillasittande. Det är inte direkt det bästa för hälsan utan då är det betydligt bättre om man verkligen går på gymmet eller träna också. Det behöver man göra.

Jag jobbar på Henry Nybergs åkeri AB i här i Dalarna och det bästa med det är tiden i lastbilen. Jag tycker om att köra och tycker om lugnet. Att antingen bara kunna sitta för mig själv och tänka eller att lyssna på musik och sjunga med högt utan att någon finns där som kan klaga på att jag sjunger falskt. Eller lyssna på en ljudbok eller poddcast där de pratar om något. Tycker inte att det blir tråkigt utan tiden går faktiskt oftast ganska snabbt.

Dock så tycker jag att det kan vara lite tråkigt med stillasittande delen. I början när jag började på Henry Nybergs åkeri AB så tränade jag ingenting och då körde jag bara runt med åkeri i Dalarna hela dagarna och till slut så började jag få ont i axlarna och nacken och ryggen och jag kände verkligen att det var dags för mig att göra någonting åt det. Så jag började gå till gymmet efter jobbet tre gånger i veckan och det har verkligen blivit bättre. Förutom att jag slipper ha ont i axlarna så känner jag mig även piggare. Så känner verkligen att jag vill gå och få råd från de på Henry Nybergs åkeri ABs åkeri i Dalarna, kommer att bli bra det där.