Jag tränar ju på ett gym här i Sandviken och brukar vara där några gånger i veckan. Nu senaste när jag var där så såg jag att de höll på med en takrenovering av taket till gymmet. Verkar vara en ganska stor renovering, för hela byggnaden var intäkt i plast. Men det kanske ser ut så oavsett, det kanske bara är så det är. Vet inte hur lång tid det kommer att ta för dem att göra renoveringen nu men vet ju i alla fall att den kommer ta någon vecka. Och väldigt skönt att det är en takrenovering och inte en renovering av golvet, för nu kan jag fortfarande komma in i gymmet och träna. Så skönt.

Det är alltid så jobbigt när det blir ett hopp i träningen och man inte kan träna på några veckor. Då är det direkt jobbigt att gå och träna för då har man tappat rutinen. Och så har man redan tappat lite av konditionen, för den försvinner verkligen fort, det är det som är så tråkigt med just konditionsträning. Det bästa är väl att man mår så mycket bättre när man tränar.

Dock om de på JCO Entreprenad skulle fortsätta med att renovera golvet på gymmet efter takrenoveringen så tror jag att jag skulle få gå ut och träna istället. Antingen springa, hoppa hopprep eller promenera, någonting för att hålla igång. Jag tycker personligen väldigt bra om JCO Entreprenad, för det var de som var hemma hos oss när vi hade en läcka i vårt tak. Då var det dock inget omfattande arbete utan det var bara byte av papp och några takpannor och det gick hyfsat problemfritt och på en dag.